Doel en waarden.

Ons doel.

Echte connecties vieren door heerlijk, planeetvriendelijk eten.

We weten hoe belangrijk eten is in het leven - het heeft de kracht om mensen, families en gemeenschappen bij elkaar te brengen. Daarom brengt ons doel alle dingen samen die wij als bedrijf waarderen - "Echte connecties vieren door heerlijk, planeetvriendelijk eten". Het verschil maken voor vandaag, morgen en toekomstige generaties.

Onze waarden.

Een nieuwe werkgever kiezen is een grote beslissing. Het is belangrijk om te weten wat het jou oplevert en en hoe het voelt om bij McCain te horen. De McCain waarden Familie, Authentiek, Betrouwbaar en Kwaliteit zijn bepalend bij wat we doen en zie je overal ter wereld terug in de McCain cultuur.

Dus hier is een voorproefje! Als je bij McCain komt werken, kun je…

...onderdeel worden van de FAMILIE

We weten dat familie erg belangrijk is in het leven. We zijn er trots op om een familiebedrijf te zijn. Dit komt terug in de manier waarop we zaken doen en met elkaar omgaan. De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers staan voorop.

...AUTHENTIEK zijn op het werk

Als één divers team bouwen we samen aan een inclusieve cultuur - een plek waar iedereen zichzelf kan zijn, de moed heeft om zich uit te spreken en ideeën te delen, en het gevoel heeft dat zijn of haar bijdrage telt.

…een BETROUWBARE partner zijn

McCain is gebouwd op relaties en echte connecties. Met elkaar, boeren, klanten, gemeenschappen, en daar buiten. We nemen verantwoordelijkheid voor het behalen van resultaten en tonen veerkracht. We nemen de tevredenheid van onze medewerkers serieus.

…toegewijd zijn aan KWALITEIT

Van het voedsel dat we produceren tot het werk dat we doen, we gaan elke dag voor het leveren van constante kwaliteit. Want dat is wat leiders doen.