Locaties.

Onze locaties.

Lelystad

McCain Foods Holland B.V.

Steenstraat 9, 8211 AG Lelystad *
hr.lelystad@mccain.com
0320-298100

* Bereikbaar met het OV: overdag van ma t/m za

In 1991 kwam McCain naar Lelystad. Hier heeft McCain een fabriek met twee productielijnen. Op de ene lijn worden verschillende soorten friet geproduceerd en op de andere lijn aardappelvlokken. Deze fabriek produceert voornamelijk grootverpakkingen voor de Quick Service Restaurants en Food Service. Er wordt in een vijfploegendienst volcontinu gewerkt. In totaal werken er ongeveer 200 medewerkers met een McCain contract en 80 fulltime en parttime uitzendkrachten.

Lewedorp

McCain Foods Holland B.V.

Oranjeplaatweg 4-A, 4458 NM 's-Heer Arendskerke
0113-615600

McCain opende in 1973 de eerste Europese fabriek in Lewedorp. In deze fabriek produceren we kleinverpakkingen friet voor de Retail. Er wordt in een vijfploegendienst volcontinu gewerkt. In totaal werken er ongeveer 250 medewerkers met een McCain contract in Lewedorp en 60 fulltime en parttime uitzendkrachten. In Lewedorp hebben we behalve de fabriek ook een kantoor met verschillende centrale afdelingen.

Locaties McCain.

McCain heeft wereldwijd meer dan 50 fabrieken en verdeeld in verschillende regio's. McCain Foods Holland is onderdeel van de regio Continental Europe. Het hoofdkantoor van onze regio staat in Frankrijk, in Villeneuve-d'Ascq.

McCain Foods Holland heeft twee productielocaties, namelijk in Lelystad (Flevoland) en Lewedorp (Zeeland). De fabrieken bestaan uit een afdeling Potatoes, Processing, Packaging, Maintenance, Quality & Food Safety en diverse ondersteunende afdelingen zoals Operations Support, facilitaire zaken en HR. Daarnaast heeft McCain Foods Holland diverse andere afdelingen, zoals Engineering, Agronomy en Sales, en werkzaam vanuit Lewedorp: Customer Service, Finance, IS en Procurement.