Collega's aan het woord.

Bekijk onze video's.

Proces Operator

Inpak Operator

Monteur

Op de afdeling Engineering sta je dicht bij de praktijk en de eindgebruiker, projecten van idee tot oplevering en van klein tot groot. Dat is wat het werk zo leuk maakt!

Mark, Sr. Project Coordinator afdeling Engineering

Mensen zijn heel open en sociaal naar elkaar. Er is een gemoedelijke sfeer. En mensen zijn betrokken. Ik voel me hier thuis!

Richard, Proces Operator

Bij McCain werken is voor mij, na ruim 20 jaar, nog altijd fluitend naar mijn werk gaan. Je kunt er jezelf zijn en dat vind ik een heel belangrijke factor. Ik vind het leuk om dingen te regelen en goed te laten verlopen. In mijn werk gebeurt er van alles en dat houdt het voor mij interessant.

Marian, Plant Assistant

Bij McCain krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen en nieuwe projecten op te pakken, ook internationaal. Vanuit de functie van HR Manager voor Plant Lewedorp ben ik doorgegroeid naar HR Business Partner voor de SG&A (Sales, General & Administration) afdelingen binnen McCain Noord-Europa. Ik werk nauw samen met medewerkers, leidinggevenden en HR-collega’s binnen heel Europa. De flexibele opstelling van McCain helpt mij om een goede werk-privébalans te vinden. Ik vind McCain een zeer goede werkgever, mede omdat de familiewaarden echt voelbaar zijn.

Kornelis, HR Business Partner